Crazy about biochemistry

Crazy about biomedicine

Inscripcions

Data límit: 23 d'octubre

Recordatori: "Bojos per la Bioquímica" pot admetre un màxim de 3 estudiants per centre educatiu.

Formulari d'alta al procés d'inscripció

Bases del Programa Bojos per la Bioquímica

El límit de candidatures que pot presentar cada centre educatiu és de 3. En cas de rebre més de tres candidatures d’un mateix centre educatiu seran automàticament eliminades del procés de selecció.

Per a la consideració de les candidatures és imprescindible:

 • L'alta en línia a través del formulari d’inscripció.
 • La recomanació confidencial del professor/a de ciències, matemàtiques o tecnologia.
 • La recomanació confidencial del tutor/a, cap d’estudis o director/a del centre.

L’enviament del formulari de sol•licitud no garanteix l’entrada directa al Programa Bojos per la Bioquímica. Totes les candidatures presentades formaran part d’un procés de selecció.

Hi haurà una primera selecció que culminarà amb les entrevistes personals, del 18 al 29 de novembre. La convocatòria a l’entrevista serà a través del web del programa http://www.bq.ub.edu/bojosBioquimica/ i a través del correu electrònic facilitat en el procés d'inscripció.

Es seleccionaran un total de 24 estudiants entre totes les entrevistes realitzades. Del 30 de Novembre al 3 de desembre es comunicarà la resolució de l’adjudicació de les 24 places, estudiants seleccionats i no seleccionats.

Procediment d'Inscripció

 1. Donar d'alta les dades de l'alumne i el seu tutor o representant legal al formulari en línia. El nostre sistema comprovarà la validesa de les dades i assignarà un codi de referència. Aquest codi caldrà fer-lo servir en qualsevol comunicació posterior amb el Programa. El sistema enviarà també un correu electrònic amb la referència, una còpia del dades a l'adreça proporcionada en el formulari i l'enllaç necessari per continuar el procés..
 2. Amb l'enllaç proporcionat en el missatge de resposta o continuant en el mateix formulari es podrà arribar a una plana personalitzada d'inscripció. Aquesta plana estarà accessible en qualsevol moment fins el final del periode d'inscripcio i permetrà:
  • Modificar les dades introduïdes
  • Carregar el formulari de sol·licitud (Document Word o pdf)
  • Indicar les dades de contacte del professors que han de fer les recomanacions. Quan s'omplin aquestes dades, els professors rebran un correu electrònic del Programa amb les instruccions per efectuar la recomanació.
  • Comprovar l'estat de la sol·licitud

Procediment per adjuntar les recomanacions

Tant bon punt rebem les seves dades, els professors rebran un correu electrònic amb les instruccions necessàries per efectuar la recomanació. Les cartes de recomanació es poden enviar en línia seguint l'enllaç indicat al missatge o directament per correu electrònic a jmfernandeznovell@ub.edu.

Models de sol·licitud i recomanacions